Werken voor de gemeente Urk, trots om te vermelden op je CV.

Waarom werken voor de gemeente Urk?

Een korte terugblik. 23 jaar geleden ben ik begonnen als ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht. En na al die jaren nog steeds werkzaam bij de gemeente Urk, waarom … Dat is een gemakkelijke vraag maar lastig om in een enkele zin uit te leggen. Toch ga ik het proberen.

Zoals gezegd ben ik begonnen als ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht en inmiddels doorgegroeid naar medewerker Geo-informatie. Door de jaren heen heb ik de mogelijkheid gehad om door te groeien, mezelf te ontwikkelen en hierdoor de kans gekregen om binnen de gemeente een andere rol op te pakken. De kansen en mogelijkheden zijn wat dat betreft legio en het wordt aangeboden en aangemoedigd.

Daarnaast zijn er nog de “randzaken” die er voor zorgen dat het prettig werken is voor de gemeente Urk. Hierin spelen de grote mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid en het flexibel invullen van je uren, waardoor werk en privé goed te combineren zijn, een belangrijke rol.

Man in rode coltrui staat voor een plattegrond met woningen
Chris Korf

De gemeente Urk is een werkgever die ook als het persoonlijk weleens tegenzit, betrokkenheid toont.

Om af te ronden: je doet het gelukkig niet allemaal alleen’, maar samen met je team. Met dit team mag je de uitdagingen aangaan. Een team dat betrokken, behulpzaam en professioneel is. Trots op wat we doen door samen de mooiste dingen uit te voeren en het beste te zoeken voor de gemeente Urk en haar inwoners. Dit alles met humor en natuurlijk het vieren van onze successen.

Dit laatste mogen we dan ook graag doen 😊.