Proclaimer

De gemeente Urk is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Stuur hiervoor een e-mail naar webmaster@urk.nl. Ook kunt u gebruik maken van het 'niet gevonden wat u zocht?' formulier.

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.

Privacy

De gemeente Urk hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens bij het gebruik van www.urk.nl en het Digitaal Loket. Informatie over bezoeken aan www.urk.nl (bijvoorbeeld IP-adressen) worden alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en uitsluitend op basis van wettelijke verplichtingen aan derden beschikbaar gesteld. Informatie die ten behoeve van producten van het Digitaal Loket of e-mail wordt verstrekt, wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag. Alleen op basis van wettelijke verplichtingen wordt informatie aan derden beschikbaar gesteld.

Archief

De gemeente Urk archiveert de website www.urk.nl. In dit archief worden alle veranderingen opgeslagen.

Bekijk hier het archief