Ontdek de buitengewone werkervaring bij de gemeente Urk, een werkplek vol kansen en vrijheid!

Ik heb het ontzettend naar mijn zin op mijn werk bij de gemeente Urk, waar ik bijna 2 jaar geleden ben begonnen. Nooit had ik kunnen hopen dat mijn vroegere carrière als visserman zou leiden tot een functie als toezichthouder! Wat deze baan zo speciaal maakt, is de sterke nadruk op persoonlijke ontwikkeling. De gemeente geeft ons de kans om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Dit bijvoorbeeld door het bieden van opleidingen, mentorschap en het volgen van diverse trainingen, we hebben zelfs een Urk Academie! Dit motiveert mij enorm.

Een ander aspect van mijn werk waar ik erg van geniet, is de vrijheid die ik krijg om mijn taken op mijn eigen tijd en op mijn eigen manier uit te voeren. Dit zorgt ervoor dat ik me volledig kan concentreren op mijn werk en mijn creativiteit de vrije loop kan laten.

Collega gemeente Urk staat voor de entree van het gemeentehuis
Meindert de Boer

Als toezichthouder bij de gemeente Urk ben ik breed inzetbaar. Mijn taken variëren tussen het veilige verloop van evenementen, controles op detailhandel, bemiddelen van conflicten en het oplossen van meldingen die bij de gemeente binnen komen. Maar ook toezicht op kamerverhuur aan arbeidsmigranten en de aanpak van ondermijning! De vrijheid die ik hier op de werkvloer ervaar is ronduit geweldig.

Daarnaast wil ik benadrukken dat het werken met andere teams binnen de gemeente Urk super laagdrempelig is. De open communicatie en samenwerking met collega's van verschillende afdelingen is echt fantastisch. Ik kan overal terecht voor hulp, advies en samenwerking, wat de algehele sfeer en efficiëntie van ons werk ten goede komt. Het gevoel van eenheid en onderlinge ondersteuning maakt mijn tijd bij de gemeente Urk nog waardevoller. Samen streven we naar het beste voor onze gemeenschap en dat maakt mijn werk hier nog plezieriger.

Kortom; werken bij de gemeente Urk is mijn beste keuze ooit!! (PS: de kantinemedewerkers hebben dagelijks heerlijke gehaktballen😉)