Waarom ik trots ben om op Urk te werken.

Na 35 dienstjaren bij de gemeente Urk kan ik zeggen dat ik nog geen dag spijt heb gehad om hier te werken. Een belangrijke reden hiervoor is, dat mij zoveel mogelijkheden zijn geboden om te ontwikkelen. Zo ben ik begonnen als stratenmaker (10 jaar), daarna doorgegroeid naar toezichthouder op bestekwerken ( 15 jaar) en nu alweer 10 jaar riool- en wegbeheerder. Hoe mooi is dat. En dit is wat ik ook bij verschillende andere collega’s heb gezien.

Naast dit mooie loopbaanverloop is het gewoon een heel prettige omgeving om in te mogen werken. Er wordt veel gedaan om het ons zo aangenaam mogelijk te maken. Zo mag je zelf voor een groot deel je werktijden invullen en je verlofopname bepalen. Waar maak je nog mee dat je tussen de middag naar huis kunt gaan voor de warme hap, dit is gewoon top. Ook de Personeelsvereniging doet zijn uiterste best. Zo verzorgt zij meerdere keren per jaar hele leuke activiteiten tot aan meerdaagse personeelsuitjes aan toe.

Man in spijkerbroek en grijze blouse staat voor het gemeentehuis van Urk
Harm van Otterloo

De Gemeente Urk is een organisatie die bruist en volop in ontwikkeling is vanwege de groei op alle gebied en dat alleen al geeft zoveel uitdaging en mogelijkheden.

Al met al de Gemeente Urk is een organisatie waar je wil werken. Ik zou zeggen twijfel niet maar stap in.

Urk is een Soetendal, wie er is die blijft er al.