Urk op je cv zetten? Ja! Natuurlijk doe ik dat!

Als geboren en getogen Urker ben ik maar wat trots op mijn afkomst. Je merkt dat het ijs gelijk is gebroken. Mensen hebben er altijd wel iets mee, dus om een praatje hoef je niet verlegen te zitten. En dat ik sinds dik een jaar ook nog eens voor de gemeente Urk mag werken vervult mij met nog meer trots. Werken aan de ontwikkeling van je eigen gemeente geeft energie en voldoening. Je weet waar je het voor doet: Voor het Urk van nu én morgen! Daar kun je niet anders dan ontzettend trots op zijn! 

Omdat we binnen ons team Economische Zaken ook op zoek zijn/waren naar versterking, schreef ik laatst dit op LinkedIn:

Ruim een jaar geleden maakte ik de overstap van 'het Urker bedrijfsleven' naar 'de gemiente'. Ik werd AMBTENAAR. Dat deed en doet (nog steeds) de wenkbrauwen fronsen. Er klinkt altijd nog iets van een ongeloofwaardige toon in de vraag of ik het nog een beetje naar mijn zin heb bij de gemiente... Dus ook maar eens vanaf deze plek... Ik heb het ENORM NAAR MIJN ZIN bij de gemeente Urk.

Man met beige broek en lichtblauw overhemd staat met zijn handen in de zak voor het gemeentehuis van Urk
André de Vries

Want

  • Een ontzettend leuk team om in te werken, met Anne-Wil de Boer-van Loosen, Joanne Bakker, Juriean Brands, André Kromkamp, onder aangename leiding van Willem Jan Wakker.
  • Het samenwerken met verschillende teams aan gemeenschappelijke uitdagingen geeft enorm veel energie.
  • In het samenwerken met collega's voel je waardering voor de kennis en ervaring die je meeneemt.
  • Alle ruimte om naar eigen inzicht invulling te geven aan mijn werkzaamheden, flexibele werktijden en zelfs thuis werken (ook al maak ik daar zelf maar weinig gebruik van).
  • Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling en een mooie balans tussen werk en privé, is ook heel plezierig! (minder stress!)
  • En natuurlijk een mooi salaris, de nodige vrije tijd, opleidingsmogelijkheden, pensioen, en alles wat er verder nog bij komt kijken...
  • Maar wat vooral voldoening geeft is dat je met elkaar werkt aan de ontwikkeling van het mooiste dorp van de wereld! URK!!!
Kortom, werken bij de gemeente Urk kan ik iedereen van harte aanbevelen!