Werken bij de gemeente Urk

5 collega's van de gemeente Urk

Werken op het unieke Urk?

Gemeente Urk groeit hard, heeft veel ambities en is volop in ontwikkeling. Met ongeveer 200 collega’s werken we samen in een informele en pragmatische werkomgeving, waar waarden als verbinden, verantwoording en vertrouwen belangrijk zijn. Wij hebben van oudsher een sterke familiecultuur en hands-on mentaliteit. De groei vraagt verdere professionalisering van bestuur en medewerkers en meer aandacht voor strategie, planning en netwerken.

Wil jij meehelpen Gemeente Urk te laten groeien én ontwikkelen?

Wat voor gemeente is Urk?

Gemeente Urk met 21.500 inwoners groeit hard, heeft veel ambities en is volop in ontwikkeling. De focus van de gemeente Urk ligt op groei waarin wonen, werken en recreëren centraal staan. De gemeente Urk werkt hard aan een aantal ontwikkelingen waaronder: de  “Zeeheldenwijk”, een  woonwijk met 1.600 woningen. “Port of Urk”, een nieuw bedrijventerrein van 90 ha aansluitend aan de nieuwe servicehaven die door de Provincie Flevoland wordt gerealiseerd. Daarnaast de herontwikkeling van bedrijventerreinen zoals “Lemsterhoek” en “Westgat” maar ook herontwikkeling van diverse woningbouwlocaties zoals “Noorderzand”. Dit vraagt een multidisciplinaire aanpak waarbij je werkt met interne en externe professionals. Het cultuurhistorisch centrum, winkels, scholen, de haven, bos en IJsselmeer zijn allemaal op loopafstand. De omgeving is prachtig.

Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

We ontmoeten je graag!

Al onze vacatures staan voor iedereen open. Gemeente Urk staat voor diversiteit en wil een inclusieve organisatie zijn. We geloven dat diversiteit laat groeien, help jij mee Urk groeien en herken jij jezelf in de vacature? We ontmoeten je graag!

Deel van een blauw schip met touwen