Energie besparen doen we samen

Op 7 april is door wethouder Gerrit Post en directeur Vera Dam van Energieloket Urk een LED-lampen-pakket uitgereikt aan Wilma, wonende op de Constantijnstraat. ’’ Leuk, lampen kunnen we altijd gebruiken en zeker als ze energiebesparend zijn’’ reageerde ze blij verrast. Gerrit Post: ‘’Energie besparen zit in de kleine dingen. Het niet gebruiken is de grootste besparing’’. Doordat de energieprijzen tegenwoordig behoorlijk hoog zijn, levert besparing al snel veel op. Kiezen voor energiezuinige LED-verlichting is dan ook een eenvoudige stap richting energiezuinig wonen.

Reserveer gratis energiebespaar-voucher

Tweehonderd woningeigenaren van de Oranjewijk krijgen een LED-lampenpakket aangeboden om stappen te zetten richting energiezuiniger wonen. Vera Dam van het Energieloket Urk: "Woningeigenaren die ook met energiebesparende maatregelen (zoals LED-verlichting) aan de slag willen, kunnen een gratis voucher ter waarde van € 20,- reserveren bij het Energieloket Urk". 

Energie besparen doen we samen    

Deze actie is onderdeel van het project ‘Energie besparen doen we samen’ waarbij gemeente Urk,  Woonstichting Patrimonium en het Energieloket Urk bewoners helpen bij het nemen van energiebesparende maatregelen om de CO-2 uitstoot omlaag te brengen. Eerder kregen alle huurders van woningstichting Patrimonium al een bespaarbox ter waarde van € 70,- om energiezuiniger te wonen. Kom langs bij het Energieloket of bel, mail of chat.

Kijk voor meer informatie op de website van het Energieloket.(externe link)

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.   
Energieloket Urk helpt!