Wie iets kwijt is of juist iets heeft gevonden kan bij de gemeente terecht.

Heeft u een voorwerp gevonden, dan is het uw plicht uw best te doen het weer bij de eigenaar terug te krijgen.
Aangifte van verloren of gevonden voorwerpen kan bij de gemeente digitaal, telefonisch via (0527) 68 98 68, of aan de balie van het gemeentehuis worden gedaan.

Doe meteen aangifte

Sleutels worden niet geregistreerd

In de hal van het gemeentehuis staat een sleutelpaal. Heeft u een sleutel gevonden, dan kunt u deze tijdens de openingstijden van het gemeentehuis aan de sleutelpaal hangen. Bent u een sleutel verloren, kijk dan of deze aan de sleutelpaal hangt.

Overzicht verloren en gevonden voorwerpen

Elke week zal er een overzicht op deze pagina geplaatst worden met de actuele gevonden en verloren voorwerpen.

Als er voorwerpen op dit overzicht voorkomen die overeenkomsten hebben met uw verloren voorwerp, dan kunt u het beste naar het gemeentehuis komen met uw legitimatiebewijs of bellen met (0527)  68 98 68.

Concern voor Werk zamelt zwerffietsen in voor de gemeente Urk

Deze fietsen worden verzameld en blijven vervolgens drie maanden in beheer bij onze gemeente. Na de wettelijke bewaartermijn van 90 dagen vervalt het eigendomsrecht van de gevonden fietsen. Als extra service organiseert Concern voor Werk 4x per jaar een kijkdag, waarbij u alsnog aanspraak kunt maken op uw fiets. Uiteraard moet u wel kunnen aantonen dat u de eigenaar bent middels bijvoorbeeld het fietssleuteltje of een aankoopbewijs. De kijkdagen worden aangekondigd via een advertentie in De Noordoostpolder en via het gemeentenieuws in Het Urkerland. 

De komende kijkdag voor 2019 is:

  • Donderdag 24 oktober 2019

De kijkdag wordt gehouden van 11:00 - 15:30 uur en vindt plaats bij Concern voor Werk, Produktieweg 5, Emmeloord.   

Heeft u gevonden wat u zocht?