Inwoners van het Oude dorp hebben in maart 2020 een enquête van de gemeente ontvangen over afvalinzameling. Uit de gegeven antwoorden blijkt dat de betrokkenheid bij het onderwerp afval groot is. We informeren u graag over de resultaten van deze bewonersenquête en het vervolg van het traject waarmee we de afvalscheiding willen verbeteren.  

Digitale bijeenkomst

Graag hadden we de resultaten met u willen bespreken tijdens een bewonersavond. Helaas kunnen we door de coronamaatregelen niet met grote groepen samen komen. We vinden het heel belangrijk dat u op de hoogte bent van de situatie rond de afvalinzameling en betrekken u graag als inwoner maar ook als bedrijf in het Oude dorp bij de verbeteringen rond afvalscheiding.

Digitale bijeenkomst

Via een livestream kunt u de digitale bijeenkomst volgen. Dit kan op uw computer, laptop, iPad of mobiele telefoon. We beginnen de presentatie met een toelichting op de resultaten. Ook de ideeën en plannen voor verdere verbetering van gescheiden afvalinzameling in het Oude dorp worden met u gedeeld. U kunt na de bijeenkomst  reageren of vragen stellen via Whatsapp 06-13567971 of via e-mail: communicatie@urk.nl. Wij geven dan een reactie.  

 

Livestream terugkijken