Innovatie en groei stimuleren

De regio Zwolle is een economische toplocatie waar het bruist van nieuwe ideeën. Kennispoort Regio Zwolle stimuleert en ondersteunt ondernemers bij de ontwikkeling van deze ideeën. Zij helpt bij het op de markt brengen van innovatieve producten, diensten en processen die bijdragen aan het maatschappelijk en economisch versterken van de regio Zwolle.

Ondernemers kosteloos verder helpen

Dit doen zij sinds 2004, toen Kennispoort Regio Zwolle werd opgericht door Hogeschool Windesheim, Provincie Overijssel, gemeente Zwolle, Kamer van Koophandel Oost Nederland (vestiging Zwolle). In al die jaren zijn er steeds meer mensen aan Kennispoort verbonden. Mensen die allemaal een doel hebben: ondernemers verder helpen.

Kennispoort is een stichting en ontvangt subsidie van de overheid en bijdragen van partners. Om die reden zijn zij in staat ondernemers kosteloos te begeleiden bij hun vernieuwing of innovatie.

Evenementen

Kijk voor het laatste nieuws en komende bijeenkomsten voor ondernemers die innoveren in de Regio Zwolle op http://www.kennispoortregiozwolle.nl/evenementen.html