Wat is het?

Een Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is een inlooppunt en een ontmoetingsplek. Het CJG is een plek waar alle (toekomstige) ouders, kinderen, jongeren en professionals terecht kunnen met al hun vragen over opvoeden en opgroeien.

Het CJG geeft gratis advies over het opgroeien en opvoeden van kinderen in alle leeftijden. U kunt hier informatie vinden over diverse opvoedthema’s voor kinderen van 0 tot 23 jaar en over zwanger zijn; boekentips, adressen, links, nieuwtjes en veelgestelde vragen van andere ouders. Vanuit het CJG worden cursussen en themabijeenkomsten georganiseerd gericht op zwangerschap en opvoeden en opgroeien. Of als het nodig is, helpt het CJG bij het zoeken naar mensen of instanties die u of uw kind(eren) verder kunnen helpen.

U kunt uw vraag persoonlijk stellen maar als u liever via de telefoon of via de mail uw vraag stelt kan dat ook. Via het CJG geven deskundige medewerkers tips en begeleiding.

Meer informatie

Voor al uw vragen over opvoeden en opgroeien, kunt u contact opnemen met het Maatschappelijk Werk van ZONL. Meer informatie vindt u op hun website. Zie knop hieronder.

Website Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL)

Heeft u gevonden wat u zocht?