Wij zijn op zoek naar een teamcoördinator informatiemanagement voor 36 uur per week.

Urk vooruit

Urkers willen vooruit. Als dat niet meer lukt op de oude en vertrouwde manier, bedenken zij iets nieuws. Innoveren. Vallen en weer opstaan. Zo gaat het door de eeuwen heen.

Stilstaan is geen optie. Urk groeit en ontwikkelt mooie woonwijken, moderne bedrijventerreinen en investeert volop in haar jongeren. Als je houdt van aanpakken dan is werken op Urk een prachtige uitdaging!

Wat ga je doen?

Een uitdagende en veelzijdige rol, waarin je zowel sturing geeft aan het team Informatie als vanuit je inhoudelijke kennis adviseert over de ontwikkeling van de gehele informatievoorziening. Je houdt daarbij rekening met de visie op de lange termijn en stelt strategisch beleid op. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de werkzaamheden binnen team Informatie. Je bent daarbij ook sparringpartner voor de medewerkers over vakinhoudelijke thema’s.

Je levert een actieve bijdrage aan de (door)ontwikkeling en professionalisering van de i-organisatie, zowel voor het eigen team Informatie als voor de rest van de organisatie. Het is hierin belangrijk dat je zorgt voor een goede verbinding tussen jouw team en de rest van de organisatie. Tot slot beheer en bewaak je de budgetten van het team Informatie.

Wat bieden wij?

Vind je een plezierige en uitdagende werkomgeving belangrijk? Wil je een goede balans tussen werk en privé? Dan zit je bij de gemeente Urk goed. Er is ruimte om thuis te werken en je uren flexibel in te vullen. Je werkt in een team met 11 collega's, waarin hard werken en gezelligheid hand in hand gaan. Dat is Urk ten voeten uit. Onze organisatie biedt jou:

  • Een functie met impact op hbo-niveau, bij een groeiende gemeente;
  • Alle ruimte om je verder persoonlijk te ontwikkelen;
  • Een salaris van maximaal € 5.997,00 bruto per maand (schaal 11);
  • Individueel keuzebudget 17,05%, flexibel in te zetten;
  • Een laptop, smartphone en thuiswerkplek;
  • Vergoeding woon-werkverkeer € 0,23 per km.

Waar ga je werken?

De gemeente Urk is er voor haar inwoners. Als Teamcoördinator Informatiemanagement stuur je het  team Informatie inhoudelijk aan. Dit team is verantwoordelijk voor het beleid, de ontwikkeling en het beheer op het gebied van informatievoorziening (digitaal en analoog), zaakgericht werken, ICT en informatiemanagement. Binnen deze functie krijg je alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen.

Onze organisatie is groot genoeg voor ambities en uitdagingen en klein genoeg voor korte lijnen. Je hebt volop ruimte voor eigen initiatief en je krijgt veel verantwoordelijkheid.

Wie ben je en wat heb je in huis?

Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding afgerond of haalt je kennis uit je jarenlange ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over een brede kennis van informatie- en gegevensmanagement en ICT en hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol.

Je hebt bij voorkeur ervaring bij een gemeente of overheidsorganisatie. Kennis en ervaring met het werken met de GEMMA architectuur van de lokale overheid is een pré. Ook heb je kennis en ervaring met projectmatig werken en maak je deel uit van een breed netwerk binnen het vakgebied. Je bent klant- en kwaliteitsgericht en kunt goed actief luisteren. Daarnaast ben je besluitvaardig en beschik je over de kwaliteit om iemand, met behoud van de relatie, te overtuigen. Tenslotte heb jij de nodige politiek-bestuurlijke sensitiviteit.

Wij willen graag kennis met jou maken!

Stuur je cv en motivatie naar sollicitaties@urk.nl. Deze vacature staat open tot we een geschikte kandidaat hebben aangenomen. Als je solliciteert krijg je binnen drie werkdagen bericht of we je voor een gesprek uitnodigen. Wil je eerst de sfeer bij ons proeven? Mail of bel dan voor het maken van een koffie-afspraak.

Twee mannen staan en twee mannen zitten achter een tafel

Wil je meer informatie?

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marijke van der Heijden, HR-adviseur.  Vragen over de inhoud van de functie kun je stellen aan Theo Stroo, manager bedrijfsvoering.   Ze zijn te bereiken via telefoonnummer: 0527-689868 of per mail  sollicitaties@urk.nl

Een VOG maakt onderdeel uit van de procedure. Bij indiensttreding word je beëdigd.
Al onze vacatures staan voor iedereen open. Gemeente Urk staat voor diversiteit en wil een inclusieve organisatie zijn. We geloven dat diversiteit laat groeien. Help jij mee de gemeente Urk groeien? We ontmoeten je graag!