Urk vooruit

Urkers willen vooruit. Als dat niet meer lukt op de oude en vertrouwde manier, bedenken zij iets nieuws. Innoveren. Vallen en weer opstaan. Zo gaat het door de eeuwen heen.

Stilstaan is geen optie. Urk groeit en ontwikkelt mooie woonwijken, moderne bedrijventerreinen en investeert volop in haar jongeren. Als je houdt van aanpakken dan is werken op Urk een prachtige uitdaging!

Vacature Senior Communicatieadviseur

28 - 36 uur per week

Wat ga je doen?

Je adviseert met betrekking tot de interne en externe communicatie, waarbij je inspeelt op de actualiteit en signalen uit de omgeving en de organisatie. Je ondersteunt de collegeleden in hun perscontacten en bent woordvoerder vanuit de gemeente Urk richting de media, waaronder de landelijke pers. Je bent als adviseur betrokken bij diverse projecten. We zijn een mooie, groeiende en ambitieuze gemeente en het is jouw doel om het juiste beeld van Urk te laten zien.

Als senior adviseur ben je verantwoordelijk voor de werkverdeling en voortgangsbewaking. Ook zorg je samen met je collega’s voor een sterk strategisch communicatiebeleid.

  Wat bieden wij?

  Vind je een plezierige en uitdagende werkomgeving belangrijk? Wil je een goede balans tussen werk en privé? Dan zit je bij de gemeente Urk goed. Er is ruimte om thuis te werken en je uren flexibel in te vullen. Je werkt in een klein team met 5 collega’s, waarin hard werken en gezelligheid hand in hand gaan. Dat is Urk ten voeten uit. Onze organisatie biedt jou:

  • Een functie met impact op hbo-niveau bij een groeiende gemeente;
  • Alle ruimte om je verder persoonlijk te ontwikkelen;
  • Een salaris van minimaal € 3.090 en maximaal € 5.372 bruto per maand (functieschaal 11);
  • Individueel keuzebudget 17,05%, flexibel in te zetten.
  • Een laptop, smartphone en thuiswerkplek;
  • Vergoeding woon-werkverkeer max. 60 km. enkele reis en € 0,21 per km.

  Waar ga je werken?

  De gemeente Urk is er voor haar inwoners. Als senior communicatieadviseur draag je samen met het team verantwoordelijkheid voor een heldere communicatie en mooie resultaten. Binnen deze functie krijg je alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen.

  Onze organisatie is groot en uitdagend genoeg om je ambities na te jagen en klein genoeg om snel te kunnen schakelen. De lijnen zijn kort. Je hebt volop ruimte voor eigen initiatief en je krijgt veel verantwoordelijkheid.

  Wie ben jij en wat heb je in huis?

  Je hebt een relevante opleiding gevolgd die aansluit bij deze functie of haalt je kennis uit je jarenlange ervaring in een soortgelijke functie. Je houdt ervan om te adviseren, te analyseren en mee te denken, maar ook het aansturen van een team past jou goed. Als ervaren adviseur pak je je rol overtuigend op.

  Wij willen graag kennis met jou maken!

  Stuur je cv en motivatie naar sollicitaties@urk.nl . Reageren kan tot en met 22 januari 2023. Wil je eerst de sfeer bij ons proeven? Mail of bel dan voor het maken van een koffie-afspraak.

  4 vrouwelijke collega's staan naast elkaar op het bordes van het gemeentehuis Urk

  Wil je meer informatie?

  Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marijke van der Heijden, HR-adviseur.  Vragen over de inhoud van de functie kun je stellen aan Theo Stroo, manager bedrijfsvoering.

  Bel naar 0527-689868 of mail naar sollicitaties@urk.nl

  Een VOG maakt onderdeel uit van de procedure. Bij indiensttreding word je beëdigd.

  Al onze vacatures staan voor iedereen open. Gemeente Urk staat voor diversiteit en wil een inclusieve organisatie zijn. We geloven dat diversiteit laat groeien. Help jij mee de gemeente Urk groeien? We ontmoeten je graag!