Wij zijn op zoek naar een inkoopadviseur voor 32 - 36 uur per week.

Urk vooruit

Urkers willen vooruit. Als dat niet meer lukt op de oude en vertrouwde manier, bedenken zij iets nieuws. Innoveren. Vallen en weer opstaan. Zo gaat het door de eeuwen heen.

Stilstaan is geen optie. Urk groeit en ontwikkelt mooie woonwijken, moderne bedrijventerreinen en investeert volop in haar jongeren. Als je houdt van aanpakken dan is werken op Urk een prachtige uitdaging!

Wat ga je doen?

Je levert kennis en expertise op het gebied van inkoop en aanbesteding bij (complexe) inkooptrajecten. Daarbij is het realiseren van structurele besparingen voor jou vanzelfsprekend. Je gaat in gesprek met de interne opdrachtgever en stelt de juiste vragen voor het bepalen van de inkoopbehoefte. Daarbij denk je mee over de manier waarop je samen het beste resultaat bereikt. Jij weet precies hoe je een opdracht het beste in de markt uitzet. Of dat nu gaat om enkelvoudig onderhands inkopen, meervoudig onderhands of Europees aanbesteden. Je selecteert de beste inschrijver en zorgt voor het contracteren van deze partij. Verder richt je je op een optimale inrichting van het inkoopproces. Voor ons is belangrijk dat jij een stevige, onafhankelijke adviseur bent, die graag verbindt.

Wat bieden wij?

Vind je een plezierige en uitdagende werkomgeving belangrijk? Wil je een goede balans tussen werk en privé? Dan zit je bij de gemeente Urk goed. Er is ruimte om thuis te werken en je uren flexibel in te vullen.

Je werkt in het team Juridische Zaken en Control, een team met 4 collega’s, waarin hard werken en gezelligheid hand in hand gaan. Dat is Urk ten voeten uit. Onze organisatie biedt jou:

  • Een functie met impact op hbo-niveau bij een groeiende gemeente;
  • Alle ruimte om je verder persoonlijk te ontwikkelen;
  • Een goede werk-privé balans door flexibele werktijden;
  • Een salaris van maximaal € 5.725 bruto per maand (schaal 11);
  • Individueel keuzebudget 17,05%, flexibel in te zetten;
  • Een laptop, smartphone en thuiswerkplek;
  • Vergoeding woon-werkverkeer max. 60 km. enkele reis en € 0,21 per km;

Waar ga je werken?

De gemeente Urk is er voor haar inwoners. Als inkoopadviseur maak je deel uit van het team Juridische zaken. Je werkt met moderne systemen. Binnen deze functie krijg je alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen.

Onze organisatie is groot genoeg voor ambities en uitdagingen en klein genoeg voor korte lijnen. Je hebt volop ruimte voor eigen initiatief en je krijgt veel verantwoordelijkheid.

Wie ben je en wat heb je in huis?

Je hebt minimaal een relevante hbo-opleiding gevolgd, die aansluit bij deze functie of haalt je kennis uit je jarenlange ervaring in een soortgelijke functie. Je bent in het bezit van een Nevi-1 of vergelijkbaar certificaat. Je hebt kennis van circulair inkopen en SROI, of bent bereid hiervoor de benodigde trainingen te volgen. Ervaring bij een overheidsorganisatie is een pré.  

Verder ben je communicatief sterk en een goede sparringpartner voor je collega’s bij inkoopvraagstukken. Je begrijpt en voelt je thuis in een politiek-bestuurlijke omgeving. Tot slot heb je sterke onderhandelingsvaardigheden.

Wij willen graag kennis met jou maken!

Deze vacature staat open tot we een geschikte kandidaat hebben aangenomen. Als je solliciteert krijg je binnen drie werkdagen bericht of we je voor een gesprek uitnodigen. Wil je eerst de sfeer bij ons proeven? Mail of bel dan voor het maken van een koffie-afspraak.

Wil je meer informatie?

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marijke van der Heijden, HR-adviseur.  Vragen over de inhoud van de functie kun je stellen aan Theo Stroo, manager bedrijfsvoering.   Ze zijn te bereiken via telefoonnummer: 0527-689868 of per mail  sollicitaties@urk.nl

Een VOG maakt onderdeel uit van de procedure. Bij indiensttreding word je beëdigd.
Al onze vacatures staan voor iedereen open. Gemeente Urk staat voor diversiteit en wil een inclusieve organisatie zijn. We geloven dat diversiteit laat groeien. Help jij mee de gemeente Urk groeien? We ontmoeten je graag!
Man in jeans en blauwe blouse met korte mouwen staat met zijn linkerhand in de zij