Juridisch Adviseur

Dit is een oud bericht.

Wij zijn op zoek naar een Juridisch Adviseur voor 32 uur per week.

Urk vooruit

Urkers willen vooruit. Als dat niet meer lukt op de oude en vertrouwde manier, bedenken zij iets nieuws. Innoveren. Vallen en weer opstaan. Zo gaat het door de eeuwen heen.

Stilstaan is geen optie. Urk groeit en ontwikkelt mooie woonwijken, moderne bedrijventerreinen en investeert volop in haar jongeren. Als je houdt van aanpakken dan is werken op Urk een prachtige uitdaging!

Wat ga je doen?

Je adviseert en ondersteunt (on)gevraagd het college, de directie, onze managers en medewerkers over alle voorkomende juridische vraagstukken. Zowel op het gebied van bestuursrecht als het privaatrecht. Binnen het team valt ook de uitvoering van het privacy-beleid, dat maakt je werk divers. Het ene moment ben je bezig met een bezwaarschrift en het andere moment ondersteun je bij de uitvoering van AVG of adviseer je over een juridisch vraagstuk.

Je creëert samen met je collega’s draagvlak voor je aangedragen juridische oplossingen. Ook ben je met je collega's verantwoordelijk voor de juridische kwaliteitszorg binnen onze organisatie. Je denkt op een creatieve en oplossingsvriendelijke manier mee over de manier waarop nieuwe (wets)ontwikkelingen juridische een goede borging kunnen krijgen binnen de organisatie.

Wat bieden wij?

Vind je een plezierige en uitdagende werkomgeving belangrijk? Wil je een goede balans tussen werk en privé? Dan zit je bij de gemeente Urk goed. Er is ruimte om thuis te werken en je uren flexibel in te vullen. Je werkt in een klein team met 3 collega’s, waarin hard werken en gezelligheid hand in hand gaan. Dat is Urk ten voeten uit. Onze organisatie biedt jou:

  • Een functie op hbo/wo niveau met impact bij een groeiende gemeente;
  • Alle ruimte om je verder persoonlijk te ontwikkelen;
  • Een salaris van minimaal 4.211,00 en maximaal € 5.997,00 bruto per maand (schaal 11);
  • Individueel keuzebudget 17,05%, flexibel in te zetten;
  • Een laptop, smartphone en thuiswerkplek;
  • Vergoeding woon-werkverkeer € 0,23 per km.

Waar ga je werken?

De gemeente Urk is er voor haar inwoners. Als juridisch adviseur maak je deel uit van het team Juridische zaken en control. Je werkt met moderne systemen. Binnen deze functie krijg je alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen.

Onze organisatie is groot genoeg voor ambities en uitdagingen en klein genoeg voor korte lijnen. Je hebt volop ruimte voor eigen initiatief en je krijgt veel verantwoordelijkheid.

Wie ben je en wat heb je in huis?

Je werkt in de volle breedte van het vakgebied, dat vraagt brede interesse binnen de juridische wereld. Je bent analytisch en communicatief sterk. Je werkt goed zelfstandig, maar je hecht ook waarde aan samenwerking met anderen. Je bent sociaal vaardig.

Je hebt een juridische opleiding op minimaal hbo- of wo-niveau afgerond. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over ruime ervaring in het bestuurs- en privaatrecht en de privacywetgeving. Ervaring binnen een (gemeentelijke) overheid heeft een sterke voorkeur.

Wij willen graag kennis met jou maken!

Wil je eerst de sfeer bij ons proeven? Bel dan voor een koffie- of thee afspraak  met Lumettie Kaptein-Ras, managementsecretaresse, telefoon: 0527-689868.  Deze vacature staat open tot we een geschikte kandidaat gevonden hebben. Na je sollicitatie ontvang je van ons binnen drie werkdagen bericht of we je voor een gesprek uitnodigen.

Liever meteen solliciteren?

Stuur je cv en motivatie naar sollicitaties@urk.nl

Man zit achter een laptop en naast hem zit een vrouw met een opengeslagen boek.

Wil je meer informatie?

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marijke van der Heijden, HR-adviseur. Vragen over de inhoud van de functie kun je stellen aan Theo Stroo, manager bedrijfsvoering. Ze zijn te bereiken via telefoonnummer: 0527-689868.

Een VOG maakt onderdeel uit van de procedure. Bij indiensttreding word je beëdigd.
Al onze vacatures staan voor iedereen open. Gemeente Urk staat voor diversiteit en wil een inclusieve organisatie zijn. We geloven dat diversiteit laat groeien. Help jij mee de gemeente Urk groeien? We ontmoeten je graag!