TOP URKer bedrijven onderscheiden zich

afbeelding bordje Top Urker bedrijf

TOP URKer bedrijven zetten zich in voor inwoners uit de buurt die het lastig vinden om zelf een baan te vinden en vaak afhankelijk zijn van een uitkering. Dat komt omdat ze bijvoorbeeld school niet hebben afgemaakt, geen volle dagen kunnen werken, het thuis heel lastig hebben, de taal niet spreken of omdat ze lichamelijk problemen hebben.

TOP URKer bedrijven geven deze mensen een kans en bieden hen een baan, vast of tijdelijk. Maatschappelijk gemotiveerde bedrijven als deze zijn belangrijk voor de maatschappij. Daarom krijgen zij van de gemeente veel terug. Zo is er deskundige begeleiding van de kandidaten, een vraagbaak voor werkgevers,  is er (voor langere tijd) subsidie, een proefplaatsing en een verzekering voor wie ziek wordt. Ook de belastingdienst denkt mee met fiscale voordelen.

Meer weten of TOP URKer bedrijf worden? De WerkCorporatie in Emmeloord is de aangewezen organisatie om uw vragen te stellen. De ervaren accountmanagers begeleiden iedereen in de buurt met een bijstandsuitkering en/of een arbeidsbeperking die kan werken en – zoals gezegd – daar wat extra hulp bij nodig hebben. Zij weten ook welke subsidie u kunt krijgen en hoe u iets voor een ander kunt betekenen. En leiden het advies en gesprek uiteindelijk tot een kandidaat die bij u aan de slag gaat? Dan mag uw bedrijf zich voortaan ook tOP URKer bedrijf noemen.

Bel voor meer informatie met de WerkCorporatie: 0527 633543 en vraag naar een accountmanager van het Werkgeversteam.