Bezorging stempassen

De stempassen worden in week 8 door PostNL bezorgd. Volgens de Kieswet moeten de stempassen uiterlijk veertien dagen voor de dag van stemming in het bezit zijn van de kiezer. 

Vervangende stempas

Heeft u de stempas niet ontvangen of u kunt hem niet vinden? Als u kiesgerechtigd bent in Urk, kunt u een vervangende stempas aanvragen. 

Digitale aanvraag

Een aanvraag voor een vervangende stempas met DigiD kunt u direct regelen via de onderstaande knop. Dit kan tot en met woensdag 10 maart. Let op, u heeft hier DigiD voor nodig.

DigiD linkVraag een vervangende stempas aan 

Daarna adviseren we een persoonlijke aanvraag te doen, omdat we anders niet kunnen garanderen dat uw vervangende stempas op tijd bij u bezorgd wordt.

Persoonlijke aanvraag

Een persoonlijke aanvraag doet u bij de balie van het Gemeentehuis, Singel 9 te Urk. Maak hiervoor eerst een afspraak.

Vergeet niet uw geldig legitimatiebewijs mee te nemen. De stempas wordt direct voor u klaar gemaakt. U kunt een vervangende stempas uiterlijk vrijdag 12 maart tot 17:00 uur persoonlijk aanvragen.

Kiezerspas

Wilt u gaan stemmen in een andere gemeente in Nederland? Vraag dan een kiezerspas aan via onderstaande knop. Let op, u heeft hier DigiD voor nodig.

DigiD linkVraag een kiezerspas aan 

Persoonlijke aanvraag

Een persoonlijke aanvraag doet u bij de balie van het Gemeentehuis, Singel 9 te Urk. Maak daarvoor eerst een afspraak. Vergeet niet uw geldig legitimatiebewijs mee te nemen. De kiezerspas wordt direct voor u klaar gemaakt. U kunt een kiezerspas uiterlijk vrijdag 12 maart tot 17:00 uur persoonlijk aanvragen.

Openbare kennisgeving stemmen met een kiezerspas