Werken aan de Staartweg en Burg. v. Suchtelenlaan

Dit item is verlopen op 24-12-2018.
bord wegwerkzaamheden met pilonnen

 Werkzaamheden Staartweg

Om voor verkeer vanuit de Zeewijk een goede aansluiting te creĆ«ren op de Staartweg wordt op de kruising Staartweg / Nagel een rotonde gerealiseerd. Voor de aanleg van de rotonde worden bestaande kabels en leidingen ter plaatse van de huidige T-splitsing verlegd. In de komende periode tot circa eind december worden aan de noordzijde van de Staartweg verschillende grote leidingen verlegd. De rijbaan wordt hierbij niet volledig afgesloten voor het verkeer, maar het verkeer ondervindt hier wel hinder door. 

Werkzaamheden Burg. v. Suchtelenlaan

Woensdag  10 oktober a.s. begint Knipscheer Infrastructuur met de uitvoering van bestratingswerkzaamheden aan de Burgemeester van Suchtelenlaan 1-22. Het werk wordt in 2 fases uitgevoerd en zal ongeveer 3 weken gaan duren. Tijdens de werkzaamheden is de rijweg afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Bonairestraat.

Wij vragen hiervoor uw begrip voor het eventuele ongemak wat u hiervan ondervindt. Voor vragen en/of opmerkingen over de wegwerkzaamheden kunt u contact opnemen met het Serviceportaal, tel. (0527) 689928.