Verkiezing MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland

Dit item is verlopen op 30-09-2018.

MKB-Nederland reikt ook dit jaar weer een prijs uit aan de gemeente met het beste ondernemersklimaat.

Gemeenten stellen vaak kaders om te ondernemen, maar realiseren zich niet altijd wat de impact is van hun beleid op uw bedrijf. Denk maar eens  aan regeldruk, bereikbaarheid, diverse heffingen en aanbestedingsbeleid. MKB-Nederland wil dat gemeenten weten dat u, als ondernemer van groot belang bent voor de lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid. Het is belangrijk dat gemeenten beleid voeren waardoor u de ruimte krijgt om te ondernemen.  

De verkiezing van de “MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland” dient als een stimulans voor gemeenten om zich meer in te spannen voor ondernemers. Heeft u goed contact met uw gemeente, of is de gemeente een blok aan uw been? Bent u eigenaar, bedrijfsleider of directeur?

Als gemeente Urk doen wij dit jaar mee met deze verkiezing en zijn we benieuwd naar uw mening als ondernemer van onze gemeente. Laat ons weten hoe MKB-vriendelijk het beleid van de gemeente Urk is. Vanaf 17 september 2018 ontvangen ondernemers in de gemeente via de diverse bedrijfs- en ondernemersverenigingen een mail  met daarin een uitnodiging om de enquête digitaal in te vullen. Dit kost slechts 5 minuten van uw tijd. 

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!