Reconstructie Vlaak

Dit item is verlopen op 20-05-2018.
Bord groot onderhoud Vlaak

Vanaf 12 maart 2018 is gestart met de werkzaamheden voor de reconstructie van de Vlaak.

Het werk wordt in 2 fases uitgevoerd:

fase 1: 12 maart 2018 tot circa 20 april 2018;

fase 2: circa 20 april 2018 tot circa 15 mei 2018.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit asfalteringswerkzaamheden aan de rijbaan, het aanpassen van de rotonde Vlaak / Richel en de bushalte wordt aangepast. 

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid via omleidingsborden via Toppad, Singel, Staartweg.

Bushaltes

Connexion rijdt tijdens de werkzaamheden een andere busroute. De te gebruiken tijdelijke bushaltes staan aangegeven op de onderstaande overzichtstekening.

Informatie

Hieronder is een overzichtstekening te zien waarop de fases van de werkzaamheden, de omleidingsroute en de tijdelijke bushaltes zijn aangegeven.

Als u vragen heeft over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de projectleider, de heer D. Goedendorp via tel. (0527) 689868.

Schagen Infra houdt bedrijven, omwonenden, reizigers en andere betrokkenen op de hoogte van het project door de inzet van 'de BouwApp'. Deze app is te downloaden in de appstores. Op de kaart of in de lijst kan gezocht worden naar 'Urk'. Door het project als favoriet toe te voegen, wordt u als gebruiker van de app geïnformeerd over hoogtepunten van het project en krijgt u een melding bij een aankondiging van mogelijke hinder.

  • Lees voor