Reconstructie Vlaak 2e fase van start

Dit item is verlopen op 30-05-2018.
Bord reconstructie Vlaak

Vanaf maandag 16 april 2018 start Schagen Infra met de werkzaamheden in de tweede fase van de Vlaak. De werkzaamheden duren tot half mei. De rijbaan van fase 1 is dan weer toegankelijk voor verkeer (bestemmingsverkeer), het straatwerk in het trottoir en rondom de bushalte wordt dan nog wel aangelegd/afgerond.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit asfalteringswerkzaamheden aan de rijbaan en het aanpassen van de rotonde Vlaak / Richel.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid via omleidingsborden via Toppad, Singel, Staartweg.

Bushaltes

Connexion rijdt tijdens de werkzaamheden een andere busroute. De te gebruiken tijdelijke bushaltes staan aangegeven op de overzichtstekening.

Informatie

Op de website is een overzichtstekening te zien waarop de fases van de werkzaamheden, de omleidingsroute en de tijdelijke bushaltes zijn aangegeven. Als u vragen heeft over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de projectleider, de heer D. Goedendorp via tel. (0527) 689868.

Schagen Infra houdt bedrijven, omwonenden, reizigers en andere betrokkenen op de hoogte van het project door de inzet van ‘de BouwApp’. Deze app is te downloaden in de appstores. Op de kaart of in de lijst kan gezocht worden naar ‘Urk’. Door het project als favoriet toe te voegen, wordt u als gebruiker van de app geïnformeerd over hoogtepunten van het project en krijgt u een melding bij een aankondiging van mogelijke hinder.

  • Lees voor