Vacature oproepkracht IJsselmeervisafslag

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, heb je een klantgerichte werkhouding, ben je flexibel en stressbestendig. Ben je in staat personen positief te beïnvloeden? Dan ben jij degene die ons team kan versterken.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van

oproepkracht IJsselmeervisafslag  m/v

Algemene informatie

Als medewerker IJsselmeervisafslag ben je in de periode van mei tot medio september werkzaam. De werktijden zijn op werkdagen van ongeveer 13.30 uur tot 16.30 uur. De bedoeling is dat je via een werkrooster wordt ingepland voor het verrichten van je werkzaamheden. Je wordt via een payrollconstructie ingeleend. Je komt niet in dienst van de gemeente Urk.

Jouw bijdrage aan onze ambitie

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor een goede en vlotte gang van zaken voor de werkzaamheden in de afslag. Je houdt toezicht op het aanvoeren en het veiling gereed maken van de IJsselmeervis. Je draagt zelf zorg voor het wegen en afslaan van de IJsselmeervis. Je bent  verantwoordelijk voor de veiligheid, orde, hygiëne en netheid in de afslag. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de naleving van wetten, verordeningen en voorschriften die op de veiling, de aanvoer en afvoer van IJsselmeervis betrekking hebben. Je bent bevoegd tegen derden handelend op te treden om passende maatregelen te treffen tot de naleving van de genoemde aspecten. Je verricht de vereiste administratieve werkzaamheden.

Wat breng je mee

Om deze werkzaamheden optimaal te vervullen ben je in ieder geval in het bezit van een relevant Mbo-diploma, niveau 4, of je beschikt over voldoende praktijkervaring. Je hebt affiniteit met de (IJsselmeer)visserij. Je hebt kennis van en vaardigheid met het Microsoft officepakket. Je beschikt over dienstverlenende, contactuele vaardigheden en invoelend vermogen. Je beschikt over een reactief aanpassingsvermogen. Een klantgerichte en een flexibele werkhouding is voor jou vanzelfsprekend. Je bent representatief en stressbestendig. Je hebt vaardigheid in het voeren van overleg, het oplossen van knelpunten en het geven van adviezen. Plannen, organiseren en controleren gaan je goed en gemakkelijk af.

Wat wij je bieden

Voor deze functie geldt een marktconform salaris per week.

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar sollicitaties@urk.nl. Reageren kan tot uiterlijk 26 januari 2018. Meer weten? Neem dan contact op met Eef de Vries, havenmanager, telefoon: 0527-689868. Het overleggen van een verklaring omtrent het gedrag maakt onderdeel uit van de procedure. Bij de start van de werkzaamheden vindt beëdiging plaats.