Wij zijn op zoek naar een ICT-beheerder voor 32 - 36 uur per week.

Urk vooruit

Urkers willen vooruit. Als dat niet meer lukt op de oude en vertrouwde manier, bedenken zij iets nieuws. Innoveren. Vallen en weer opstaan. Zo gaat het door de eeuwen heen.

Stilstaan is geen optie. Urk groeit en ontwikkelt mooie woonwijken, moderne bedrijventerreinen en investeert volop in haar jongeren. Als je houdt van aanpakken dan is werken op Urk een prachtige uitdaging!

Wat ga je doen?

De gemeente Urk heeft ingezet op de ontwikkeling van een nieuwe, moderne werkplek infrastructuur op basis van Azure/Microsoft 365. De basis ligt er, maar er moeten nog stappen worden gezet om hier optimaal gebruik van te kunnen maken. Hoewel het technisch beheer is uitbesteed aan externe leveranciers, blijft het een noodzaak om goed inzicht te hebben in de technische mogelijkheden en de technische inrichting om problemen te kunnen identificeren, te analyseren en zorg te dragen voor oplossingen

Jij gaat binnen het team informatie de regie voeren over werkzaamheden die door externe partners uitgevoerd worden. Je neemt deel in ICT projecten en voert daarnaast taken uit in systeem- en netwerkbeheer. Je bewaakt de voortgang van changes, uitgevoerd door leveranciers en escaleert zo nodig naar de contractmanager. Naast monitoring van de diverse systemen, verzorg jij het functioneel beheer van Topdesk. Je analyseert (technische) problemen en zorgt voor een oplossing. Ook draai je mee in het servicedesk proces.

Je schrijft handleidingen, rapportages en documentatie. Verder signaleer jij (veel voorkomende) problemen en doe je voorstellen voor verbetering/vernieuwing.

Wat bieden wij?

Vind je een plezierige en uitdagende werkomgeving belangrijk? Wil je een goede balans tussen werk en privé? Dan zit je bij de gemeente Urk goed. Er is ruimte om thuis te werken en je uren flexibel in te vullen. Je werkt in een team met 12 collega’s, waarin hard werken en gezelligheid hand in hand gaan. Dat is Urk ten voeten uit. Onze organisatie biedt jou:

  • Een functie met impact op mbo+/hbo-niveau bij een groeiende gemeente;
  • Alle ruimte om je verder persoonlijk te ontwikkelen;
  • Een salaris van minimaal € 2.878 en maximaal € 4.052  bruto per maand (schaal 8);
  • Individueel keuzebudget 17,05%, flexibel in te zetten;
  • Een laptop, smartphone en thuiswerkplek;
  • Vergoeding woon-werkverkeer max. 60 km. enkele reis en € 0,21 per km;
  • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Waar ga je werken?

Het team Informatie bestaat op dit moment uit 12 collega’s die werken in verschillende disciplines: ICT, Informatiebeheer, Functioneel beheer, Informatiemanagement. Samen met onze adviseurs en projectleiders faciliteren we de organisatie met de technische middelen en een betrouwbare informatievoorziening om onze inwoners en bedrijven zo goed mogelijk te bedienen.

Onze organisatie is groot genoeg voor ambities en uitdagingen en klein genoeg voor korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid.

Wie ben je en wat heb je in huis?

Je hebt mbo+ of hbo werk- en denkniveau. Je kunt ITIL principes toepassen en hebt kennis van telecom en datacommunicatie. Je bent goed bekend met Microsoft Azure en ook Microsoft 365, Outlook/Exchange. Active directory en Teams zijn voor jou bekend terrein.

Jouw communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat jouw ideeën, adviezen en standpunten helder en duidelijk zijn. Je bent in staat zelfstandig te werken, pakt nieuwe taken actief op en kunt problemen (waar mogelijk) zelf oplossen.

Heb je eerder bij een gemeentelijke organisatie gewerkt dan is dat een pré. 

Wij willen graag kennis met jou maken!

Stuur je cv en motivatie naar sollicitaties@urk.nl. Reageren kan tot en met 3 juni 2023. Wil je eerst de sfeer bij ons proeven? Bel dan voor het maken van een koffie-afspraak. 

Twee mannen staan en twee mannen zitten achter een tafel

Wil je meer informatie?

Inhoudelijke vragen kun je stellen aan Theo Stroo, manager bedrijfsvoering. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marijke van der Heijden, HR-adviseur. Ze zijn te bereiken via telefoonnummer: 0527-689868.

Een VOG maakt onderdeel uit van de procedure. Bij indiensttreding word je beëdigd.

Al onze vacatures staan voor iedereen open. Gemeente Urk staat voor diversiteit en wil een inclusieve organisatie zijn. We geloven dat diversiteit laat groeien. Help jij mee de gemeente Urk groeien? We ontmoeten je graag!