Doe mee en win!

Energie besparen, doen we samen. Tot 1 april 2021 helpen de gemeente Urk en het Energieloket Urk u bij het nemen van energiebesparende maatregelen in huis. Vanaf 1 november maakt u kans op het winnen van ‘waterzijdig inregelen’.  Daardoor verminderen we samen de CO2-uitstoot.  

Wat is waterzijdig inregelen?

 

Man met gereedschap bij een verwarming

Met waterzijdig inregelen wordt het warme water op een goede manier over de radiatoren verdeeld. Dit is in veel woningen niet het geval, waardoor er inefficiënt wordt gestookt. Na het inregelen stroomt door elke radiator het juiste volume water, zodat een hoog gasverbruik wordt voorkomen zonder koude ruimtes. Dit kunt u zelf uitvoeren, maar ook laten doen. Met de actie ‘Energie besparen doen we samen’ kunt u dit winnen. Een verwarmingsspecialist komt dan bij u langs en regelt uw CV in. Een comfortabel verwarmd huis en lager gasverbruik, dus win-win.

Prijsvraag: Doe mee en win!

U kunt ‘waterzijdig inregelen’ voor uw huis winnen door het beantwoorden van de slogan “Mijn woning verdient waterzijdig inregelen, omdat …. “. Uit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt van de winnende slogans.

Meld u hier aan

Energie besparen, doen we samen

Tot 1 april 2021 helpen de gemeente Urk en het Energieloket Urk u bij het nemen van energiebesparende maatregelen in huis.

U kunt nog steeds een gratis energiebespaartas ophalen. Maak daarvoor eerst een afspraak met het Energieloket. In de tas zitten onder meer producten zoals radiatorfolie, tochtstrip, Led-verlichting en waterbesparende opzetstukken voor kranen.

Energieloket Urk

Het Energieloket Urk is zaterdag op de markt in het Urkerhard en elke woensdagmiddag in het gemeentehuis van Urk. Het spreekuur op woensdag is alleen op afspraak.

U kunt zich hier aanmelden

Heeft u een vraag? We helpen u graag!

Informatie over het meedoen met de prijsvraag en andere acties staan op de website van het Energieloket Flevoland

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.  
Energieloket Flevoland helpt!