Gemeente Urk nodigt ondernemers uit voor een digitale informatieavond over Port of Urk. 
De digitale bijeenkomst vindt plaats op maandag 29 november van 19:30 uur tot 21:00 uur. Wilt u deze digitale informatieavond bijwonen en heeft u zich nog niet aangemeld? U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan info@portofurk.com.

Opzet van de avond

Riekelt Pasterkamp begeleidt als tafelheer de live uitzending vanuit de raadzaal van het gemeentehuis. Riekelt combineert zijn kennis van het Urker bedrijfsleven met zijn ervaring als spreker. In een drietal onderdelen ondervraagt hij de tafelgasten over de plannen voor het binnendijks bedrijventerrein én buitendijkse maritieme servicehaven.

Onderdeel 1: Port of Urk en de economische groei van Noordelijk Flevoland

Wethouder Nathanaël Middelkoop en gedeputeerde Jan-Nico Appelman zijn tafelgasten en bespreken de economische groei en ontwikkeling van Noordelijk Flevoland. Jan-Nico geeft bovendien een update over de buitendijkse maritieme servicehaven. Ondernemers Jaap Brink en Hein Coenen voorzien de bestuurders van deskundig commentaar.

Onderdeel 2: ambitie Port of Urk: wat betekent dit voor u?

In het tweede blok zitten wethouder Nathanaël Middelkoop en Klaas Post en Fokke Geert Hoekstra aan tafel. Zij praten u bij over het ambitiedocument Port of Urk dat de gemeente heeft opgesteld en wat deze ambitie betekent voor de gemeente én ondernemers.

Onderdeel 3: doorkijkje realisatie van het binnendijks bedrijventerrein

In het derde blok geven Sylvain van Ligtenberg van adviesbureau Enodes en Janko Lolkema (projectleider Port of Urk) en André Kromkamp (deelprojectleider vestigingsbeleid) van de gemeente Urk informatie over de eerste fase van het bedrijventerrein, het vestigingsbeleid en onderzoek naar de toekomstige energievraag en -infrastructuur.

Na elk blok is er ruimte voor vragen via de digitale weg. In anderhalf uur tijd bent u weer helemaal bij over Port of Urk. Een avond speciaal voor ondernemers met groeiambitie.

Wij verwelkomen u graag op 29 november!